Η Μέθοδος κάνει τη Διαφορά! Από το 1ο μάθημα Μιλάτε · Γράφετε · Διαβάζετε

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών LINGUAMATIC προς τιμή των σπουδαστών και των γονέων που μας εμπιστεύτηκαν, στο φιλόξενο χώρο του Estivo Droseli, απονεμήθηκαν τα πτυχία Lower- Proficiency στους σπουδαστές από τις εξετάσεις του Μαΐου που είχαν 100% επιτυχία από τα αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια Cambridge-Michigan.

Ο Διονύσιος Τρόντζας ως επικεφαλής της LINGUAMATIC παρουσίασε σύντομο απολογισμό της πενταετούς λειτουργίας του φροντιστηρίου στα Λεχαινά λέγοντας με έμφαση ότι η LINGUAMATIC με το τέλειο σύστημα που διδάσκει στα πρώτα τρία χρόνια, μιας και τόσος χρόνος χρειάζεται για το Lower του Cambridge, άρχισε να δίνει πτυχία κάθε χρόνο με 100% επιτυχία. Έχει κάνει τρεις απονομές με την τελευταία 4 Σεπτέμβρη και έχει δώσει 21 πτυχία Lower και 9 Proficiency. Σύνολο 30 πτυχία. Όταν σε άλλα φροντιστήρια όπως χαρακτηριστικά είπε δεν έχουν φθάσει ούτε στο Lower ακόμα. Οι κρίσεις και οι εντυπώσεις δικές σας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με τη παρουσία τους, απονέμοντας πτυχία η κ. Κακαλέτρη Γεωργία Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υποθέσεων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο κ. Παναγιώταρος Σάκης Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λεχαινών, οι αιδεσιμότατοι εφημέριοι πατέρες Γεώργιος και Θεόδωρος, γονείς των πτυχιούχων και αρκετοί φίλοι.

Τώρα που ξέρετε τι κάνουμε, από αυτά που έχετε ακούσει, φέτος σας περιμένουμε να μας εμπιστευτείτε και το αποτέλεσμα θα είναι σωστό, οικονομικό και γρήγορο.

 

LINGUAMATIC-Κέντρο ξένων γλωσσών

Η πιο σύγχρονη και καταξιωμένη μέθοδος διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, ειδικά για Έλληνες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Copyright © 2023 LINGUAMATIC. All Rights Reserved. Κατασκευή Ιστοσελίδων Bitmyjob